Pages



TRAFİK CEZA SORGULAMA

Aşağıda nasıl yapıldığı anlatılacak olan bölümde   ÖNEMLİ OKUMANIZDA YARAR VAR !
  • Araç Plakası yazılmış bulunan RADAR ve diğer TRAFİK CEZA SORGULAMA
  • MOTORLU TAŞITLAR VERGİ BORCUNUZU SORGULAMA, ÖĞRENME ve ÖDEME
  • Ödemiş olduğunuz Motorlu Taşıtlar Vergilerinizi görme
  • Beyanlı Trafik Cezası ÖDEME imkanına sahip olacaksınız. Bunlardan önce merak edenler için
2013 Trafik Ceza Maddeleri ve Para Cezaları Tutarlarını öğrenmek için linki tıklayınız.
Plakadan Trafik Cezası Sorgulama nasıl yapılır resimli anlatımlarla burada gösterilmektedir. Türkiye de ilk defa yayına giren resimli anlatım şu ana kadar 4 milyon kişi tarafından izlenmiştir. Maliye Bakanlığı Gelir idaresi başkanlığı web sitesi üzerinden sorgulama nasıl yapılır detaylı bir şekilde anlatılmaktadır.
İlgili Sorgulama Web Sayfası için TIKLAYINIZ
(Telefon Trafik Cezası Sorgulaması için 11870 Çağrı Merkezini arayabilirsiniz)

TRAFİK CEZA VE MTV SORGULAMA WEB SAYFASININ

UYGULAMA ANLATIMI

  • İlgili web sayfasının linki tıklandığında karşımıza çıkacak ekranda kırmızı okla gösterilen "Motorlu Taşıt Sorgulaması ve Kredi Kartı ile Ödeme İşlemleri" bölümünü veya "MTV Sorgulama ve Ödeme" bölümünü tıklıyoruz.
Trafik Ceza Sorgulama
  • Aşağıda göründüğü üzere çıkan ekranda "PLAKA" , "TC. Kimlik Numarası" ve "Tescil Tarihi"(Ruhsatta yazan tescil tarihi) bölümlerini doldurarak "TAMAM" butonuna tıklıyoruz. Plaka bilgileri girilirken "06AA999" şeklinde olduğu gibi bitişik biçimde girilir.
Radar Ceza Sorgulama



  • Karşımıza aşağıdaki gibi fakat bilgilerin dolu olduğu bir ekran çıkacaktır. Bu ekranda "CEZA BİLGİLERİ" tıklandığında aracımızın plakasına kayıtlı herhangi bir trafik cezası olup olmadığı görülecektir. (Örnek ekrandaki bilgiler güvenlik amacıyla silinerek sunulmuştur)
Trafik Cezası Sorgulama nasıl yapılır
  • Yukarıdaki ekranda menüde yer alan "MOTORLU TAŞITLAR VERGİSİ" butonu tıklanarak MTV ( Motorlu Taşıtlar Vergi) Borcu Görme ve Ödeme, "TAHSİLATLAR" butonu tıklanarak ödenmiş bulunan vergi ve cezalara ait bilgilere ulaşma, "BEYANLI TRAFİK CEZASI ÖDEME" butonu tıklanarak bigilerine sahip olduğunuz trafik cezalarını kredi kartı ile ödeme imkanına sahip olacaksınız.
Trafik Ceza ve MTV Sorguluma ve Ödeme Web Sayfası için TIKLAYINIZ !
Plakadan yazılabilecek trafik cezalarına karşı araç sahiplerinin belirli aralıklarla plakadan trafik cezası sorgulama işlemini yapmasında fayda olduğunu düşünüyoruz. Üzerinde ödenmesi gereken ceza bulunan araçların muayenesinin yapılmadığını hatırlatmak isteriz. Yaşanılan sıkıntılarla ve tecrübelerle ilgili paylaşımlarınızı FORUM veya Yorum bölümünde yapabilirsiniz. Ana Sayfamızı inceleyerek diğer bilgilere hızlı bir şekilde ulaşabilirsiniz.

1 yorum:

  1. Bir aşamada ya da başka , her erkek kadın veya çocuk trafik cezası Ödeme. sorunu ile karşı karşıya kalacaktır . Post modern mikro çevre compartmentalism üzerinde tek ve en önemli etkisi olarak birçok kişi tarafından Atıf , belli ki , Kaçınılmaz trafik cezası Ödeme ' . Ne kadar gider inmesi gerekir' olduğunu hatırlamak önemlidir genellikle küresel ticari işletmeler tarafından yanlış anlaşıldı . Bunun ışığında ben onları tam hak düşüncesini her vermek için sorunları aşağı kıracak

    YanıtlaSil

Yasal Uyarı: Sitemiz, hukuka, yasalara, telif haklarına ve kişilik haklarına saygılı olmayı amaç edinmiştir. Sitemiz, 5651 sayılı yasada tanımlanan yer sağlayıcı olarak hizmet vermektedir. İlgili yasaya göre, site yönetiminin hukuka aykırı içerikleri kontrol etme yükümlülüğü yoktur. Bu sebeple, sitemiz uyar ve kaldır prensibini benimsemiştir. Telif hakkına konu olan eserlerin yasal olmayan bir biçimde paylaşıldığını ve yasal haklarının çiğnendiğini düşünen hak sahipleri veya meslek birlikleri, ozkan@mail.nu ;mail adresinden bize ulaşabilirler. Buraya ulaşan talep ve şikayetler tarafımızdan incelenecek, şikayet yerinde görüldüğü takdirde ihlal olduğu düşünülen içerikler sitemizden kaldırılacaktır. Sitemizde yapılan her türlü yorumdan yorumu yapan kişi yada kişiler sorumludur. Yapılan yorumlardaki suçlamalardan ve asılsız haberlerden sitemiz sorumlu tutulamaz. Belirtilen tarzda yorumlar tarafımıza bildirildiği taktirde siteden silinecektir. yeni sözlük içeriği önceden kontrol edilmiyor olması nedeniyle 18 yaşından küçüklere uygun olmayabilir. çocuklarınızın gelişimini olumsuz etkileyecek içeriklerden uzak durmasını sağlayabileceğiniz filtre yazılımları bulunmaktadır, bunları kullanmanızı tavsiye ederiz. internet'in çocuklarca güvenli kullanımı konusunda bilgilendirme için: http://www.guvenliweb.org.tr/annebabakilavuz/

REKLAMI KAPAT