Pages



HGS'ye Kayıtlı Araca Ceza Yok

HGS etiketi olan araçların geçişlerinde, cihazlar okumasa da cezai müeyyideye tabi olmayacağı bildirildi.
HGS ile ilgili basın toplantısı düzenleyen PTT Genel Müdürü Osman Tural,HGS'nin 1 Şubat tarihi itibariyle KGS'nin yerini aldığını anımsatarak, köprü ve otoyollarda kurulan 166 giriş, 217 çıkış olmak üzere 383 HGS gişesinin kurulduğunu söyledi.

HGS etiketlerinin PTT şubeleri, anlaşmalı bankalar ve petrol istasyonları ile Avea bayilerinde satışa sunulduğunu anlatan Tural, 17 Eylül 2012 tarihinden bugüne kadar satılan HGS etiket sayısının 2 milyonu geçtiğini kaydetti.
HGS etiketiyle günlük geçiş sayısının ortalama 250 bin olduğunu ifade eden Tural, köprülerdeki HGS geçiş oranının yüzde 35 olduğunu bildirdi.
Tural, sistem üzerinde HGS etiketi doğru yapıştırılmış araç, HGS etiketi olup aracına yapıştırmayan araç ve etiketini plakası okunmayan aracına yapıştırmayan 3 araç geçişini sistem üzerinden göstererek anlattı.

0 yorum:

Yorum Gönder

Yasal Uyarı: Sitemiz, hukuka, yasalara, telif haklarına ve kişilik haklarına saygılı olmayı amaç edinmiştir. Sitemiz, 5651 sayılı yasada tanımlanan yer sağlayıcı olarak hizmet vermektedir. İlgili yasaya göre, site yönetiminin hukuka aykırı içerikleri kontrol etme yükümlülüğü yoktur. Bu sebeple, sitemiz uyar ve kaldır prensibini benimsemiştir. Telif hakkına konu olan eserlerin yasal olmayan bir biçimde paylaşıldığını ve yasal haklarının çiğnendiğini düşünen hak sahipleri veya meslek birlikleri, ozkan@mail.nu ;mail adresinden bize ulaşabilirler. Buraya ulaşan talep ve şikayetler tarafımızdan incelenecek, şikayet yerinde görüldüğü takdirde ihlal olduğu düşünülen içerikler sitemizden kaldırılacaktır. Sitemizde yapılan her türlü yorumdan yorumu yapan kişi yada kişiler sorumludur. Yapılan yorumlardaki suçlamalardan ve asılsız haberlerden sitemiz sorumlu tutulamaz. Belirtilen tarzda yorumlar tarafımıza bildirildiği taktirde siteden silinecektir. yeni sözlük içeriği önceden kontrol edilmiyor olması nedeniyle 18 yaşından küçüklere uygun olmayabilir. çocuklarınızın gelişimini olumsuz etkileyecek içeriklerden uzak durmasını sağlayabileceğiniz filtre yazılımları bulunmaktadır, bunları kullanmanızı tavsiye ederiz. internet'in çocuklarca güvenli kullanımı konusunda bilgilendirme için: http://www.guvenliweb.org.tr/annebabakilavuz/

REKLAMI KAPAT