Pages



HGS'de 30 lira şartı var mı?

Hızlı Geçiş Sistemine geçişte 30 lira yükleme yapma zorunluluğu vardı. Bu zorunluluk kaldırıldı, zorunlu bakiye ücretleri de yarıya indirildi.
17 Eylül 2012 tarihinde hizmete giren HGS'deki 30 lira şartı vatandaşlardan gelen istek doğrultusunda kaldırıldı.

Geçişe yeterli bakiyesi olan herkes HGS hizmetinden yararlanabilecek, bu listelerde yer alan hiçbir kimseye cezai işlem uygulanması söz konusu değildir.
HGS gişelerinden ilk etiket/kart alımlarında hesaba en az yatırılması gereken ücretler de yarıya indirilmiş olup, araçların sınıf ve cinsine göre aşağıdaki şekilde yeniden belirlenmiştir.
1. Sınıf: 30 lira, 2. Sınıf: 37 lira, 3. Sınıf: 53 lira, 4. Sınıf: 67,50 lira, 5. Sınıf: 81,50 lira.
7 GÜN CEZA YOK
Kart bakiyesinin geçiş ücretini karşılamadığı durumlarda HGS abonelerine, geçişten sonra 7 gün içerisinde hesaplarına para yatırmaları durumunda cezai işlem uygulanmayacaktır.

0 yorum:

Yorum Gönder

Yasal Uyarı: Sitemiz, hukuka, yasalara, telif haklarına ve kişilik haklarına saygılı olmayı amaç edinmiştir. Sitemiz, 5651 sayılı yasada tanımlanan yer sağlayıcı olarak hizmet vermektedir. İlgili yasaya göre, site yönetiminin hukuka aykırı içerikleri kontrol etme yükümlülüğü yoktur. Bu sebeple, sitemiz uyar ve kaldır prensibini benimsemiştir. Telif hakkına konu olan eserlerin yasal olmayan bir biçimde paylaşıldığını ve yasal haklarının çiğnendiğini düşünen hak sahipleri veya meslek birlikleri, ozkan@mail.nu ;mail adresinden bize ulaşabilirler. Buraya ulaşan talep ve şikayetler tarafımızdan incelenecek, şikayet yerinde görüldüğü takdirde ihlal olduğu düşünülen içerikler sitemizden kaldırılacaktır. Sitemizde yapılan her türlü yorumdan yorumu yapan kişi yada kişiler sorumludur. Yapılan yorumlardaki suçlamalardan ve asılsız haberlerden sitemiz sorumlu tutulamaz. Belirtilen tarzda yorumlar tarafımıza bildirildiği taktirde siteden silinecektir. yeni sözlük içeriği önceden kontrol edilmiyor olması nedeniyle 18 yaşından küçüklere uygun olmayabilir. çocuklarınızın gelişimini olumsuz etkileyecek içeriklerden uzak durmasını sağlayabileceğiniz filtre yazılımları bulunmaktadır, bunları kullanmanızı tavsiye ederiz. internet'in çocuklarca güvenli kullanımı konusunda bilgilendirme için: http://www.guvenliweb.org.tr/annebabakilavuz/

REKLAMI KAPAT