Pages



HGS'yi motosikletliler nereye yapıştıracak?

Hızlı Geçiş Sistemi alan motorsikletliler nereye yapıştırmalı? Bu konuda merak edilenler burada.
HGS'ye geçiş işlemleri hızla sürerken ortaya ilginç bir sorun çıktı. HGS alan motosikletçi bunu nereye yapıştıracak?
Köprü ve otoyollarda trafik akışkanlığını sağlamak için getirilen HGS, motosikletçilerin kafasını karıştırdı.

Motosiklet forumlarında, HGS'nin nereye yapıştırılacağı konusu tartışma yaratırken, çözüm önerileri arasında kask bile vardı.
DURMAK ZORUNDA KALACAKLAR
Motorda HGS'nin yapıştırılacak yer bulunamaması durumunda, motosikletçi durup HGS'yi okutma ihtiyacı duyacağından köprü ve otoyol akışkanlığı yine sekteye uğrayacak.
Diğer yandan motosikletlerin, kamyonet ve minibüsler de dahil olmak üzere diğer araçlarla aynı kefeye konarak aynı bedel üzerinden ücretlendirilmesi motosikletçilerin haklı tepkisine neden oldu. Motosikletçiler, köprü ve otoyolların motosikletlere bedava ya da en azından daha ucuz olması için imza kampanyası başlattı.

0 yorum:

Yorum Gönder

Yasal Uyarı: Sitemiz, hukuka, yasalara, telif haklarına ve kişilik haklarına saygılı olmayı amaç edinmiştir. Sitemiz, 5651 sayılı yasada tanımlanan yer sağlayıcı olarak hizmet vermektedir. İlgili yasaya göre, site yönetiminin hukuka aykırı içerikleri kontrol etme yükümlülüğü yoktur. Bu sebeple, sitemiz uyar ve kaldır prensibini benimsemiştir. Telif hakkına konu olan eserlerin yasal olmayan bir biçimde paylaşıldığını ve yasal haklarının çiğnendiğini düşünen hak sahipleri veya meslek birlikleri, ozkan@mail.nu ;mail adresinden bize ulaşabilirler. Buraya ulaşan talep ve şikayetler tarafımızdan incelenecek, şikayet yerinde görüldüğü takdirde ihlal olduğu düşünülen içerikler sitemizden kaldırılacaktır. Sitemizde yapılan her türlü yorumdan yorumu yapan kişi yada kişiler sorumludur. Yapılan yorumlardaki suçlamalardan ve asılsız haberlerden sitemiz sorumlu tutulamaz. Belirtilen tarzda yorumlar tarafımıza bildirildiği taktirde siteden silinecektir. yeni sözlük içeriği önceden kontrol edilmiyor olması nedeniyle 18 yaşından küçüklere uygun olmayabilir. çocuklarınızın gelişimini olumsuz etkileyecek içeriklerden uzak durmasını sağlayabileceğiniz filtre yazılımları bulunmaktadır, bunları kullanmanızı tavsiye ederiz. internet'in çocuklarca güvenli kullanımı konusunda bilgilendirme için: http://www.guvenliweb.org.tr/annebabakilavuz/

REKLAMI KAPAT