Pages



Ziraat Sigorta

Devletimizin artan trafik sigortalarına karşı almış olduğu önlemlere rağmen bir türlü düşmeyen trafik sigortalarına devlet bankası olan Ziraat Bankası ilk girişimi yaparak, en uygun trafik sigortası yapmaya başlamıştır. Trafik sigortası yaptırmadan önce ilk etapta mutlaka Ziraat Sigortadan fiyat alınız. Hem bir banka güvencesinde olacaksınız hemde devlet güvencesinde.

Yapacak olduğunuz herhangi bir kazada meydana gelecek hasarların karşılanmasında ve tedavi masraflarının giderilmesinde teminatınız olan araç sigortası, karayollarının trafik kanununa bağlı olan zorunlu olarak yaptırılması gereken bir sigorta türüdür.
Hazine Müsteşarlığı tarafından verilmekte olan teminatların limitleri olmakla birlikte okumak isteyen kişiler için Ziraat Bankası sitesi üzerinde yer alan bilgiler için:
http://www.ziraatsigorta.com.tr/ziraat_trafik_sigortasi.htmladresinden bilgi almanız mümkündür.
Meydana gelecek olan maddi veya manevi hasarlı kazalarda sizde uygun koşullarda sigorta yaptırarak aracınız için daha az paralar karşılığında sigorta yaptırabilirsiniz. En yakın Ziraat Bankası şubesine giderek ayrıntılı bilgileride almanız mümkündür.
Ziraat Bankası sitesi üzerinden aracınız için trafik sigortası prim sorgulamasını yapabilirsiniz. Tabi yapacak olduğunuz sorgulama kişisel verilerinizden tutunda aracın kayıtlı adresteki trafiğe kayıtlı araç sayısına göre bile değişiklik göstermektedir.
Araç sigortasında hesaplamalara örnek verecek olursak, piyasadaki sigortaların 750 ila 1000 lira çıkarttığı sigorta değerleri burada 400 lira civarlarında çıkmakta olup, kolaylıkla en yakın Ziraat Bankası şubelerinden yaptırmanızda mümkündür.

Ziraat Sigorta İle Yapabileceğiniz İşlemler

Kişiye Özel Olarak Yapılanlar
  • Kaza Sigortaları
  • Konut Sigortaları
  • Sağlık Sigortaları
  • Tarım Sigortaları
  • İşsizlik  Sigortaları
  • Sorumluluk Sigortaları
İşletmelere Özel Olarak Yapılanlar
  • Kaza Sigortaları
  • Yangın Sigortaları
  • Mühendislik Sigortaları
  • Tarım Sigortaları
  • Sorumluluk Sigortaları
  • Nakliyat Sigortaları
  • Alacak Sigortaları
  • Girişimcim Ziraat Güvencesinde

Ziraat Sigorta Hasar İhbar Hattı

Meyadana gelebilecek hasarlarınızda, haftanın bütün günlerinde ve saatlerinde arayabileceğiniz Ziraat Sigorta Müşteri İletişim Hattı mevcuttur. Hizmetten yararlanmak istiyorsanız
444 97 00 nolu numarayı veya 0850 222 97 00 nolu numaraları arayabilirsiniz.
Numarayı aradığınızda bilmeniz ve yanınızda olması gereken poliçenizden istenebilecek bilgiler şu şekildedir:
  1. Poliçe numarası
  2. Sigortalı / Mağdur adı soyadı ve / veya ünvanı
  3. Hasar tarihi
  4. Hasar yeri
  5. Hasarın oluş şekli
  6. Tahmini hasar bedeli
  7. Ekspertiz yapılacak yerin açık adresi, Ziraat Sigorta A.Ş. yetkilisinin ve eksperin irtibata geçeceği kişinin irtibat bilgileri (telefon, adres vb).
Aynı araç için muhtelif sigorta şirketlerinin vermiş oldukları rakamlar;

Axa Trafik Sigortası Fiyatı : 1198

Sompo Japan Trafik Sigortası Fiyatı : 1215
Anadolu Sigorta Trafik Sigortası Fiyatı: 1449
Doğa Sigorta Trafik Sigortası Fiyatı : 7029
Allianz Sigorta Trafik Sigortası Fiyatı : 1436
Neova Sigorta Trafik Sigortası Fiyatı: 2630
Eureko Sigorta Trafik Sigortası Fiyatı : 1735
Mapfre Sigorta Trafik Sigortası Fiyatı : 1650
Ak Sigorta Trafik Sigortası Fiyatı 1688
Ziraat Sigorta Trafik Sigortası Fiyatı:  2377

0 yorum:

Yorum Gönder

Yasal Uyarı: Sitemiz, hukuka, yasalara, telif haklarına ve kişilik haklarına saygılı olmayı amaç edinmiştir. Sitemiz, 5651 sayılı yasada tanımlanan yer sağlayıcı olarak hizmet vermektedir. İlgili yasaya göre, site yönetiminin hukuka aykırı içerikleri kontrol etme yükümlülüğü yoktur. Bu sebeple, sitemiz uyar ve kaldır prensibini benimsemiştir. Telif hakkına konu olan eserlerin yasal olmayan bir biçimde paylaşıldığını ve yasal haklarının çiğnendiğini düşünen hak sahipleri veya meslek birlikleri, ozkan@mail.nu ;mail adresinden bize ulaşabilirler. Buraya ulaşan talep ve şikayetler tarafımızdan incelenecek, şikayet yerinde görüldüğü takdirde ihlal olduğu düşünülen içerikler sitemizden kaldırılacaktır. Sitemizde yapılan her türlü yorumdan yorumu yapan kişi yada kişiler sorumludur. Yapılan yorumlardaki suçlamalardan ve asılsız haberlerden sitemiz sorumlu tutulamaz. Belirtilen tarzda yorumlar tarafımıza bildirildiği taktirde siteden silinecektir. yeni sözlük içeriği önceden kontrol edilmiyor olması nedeniyle 18 yaşından küçüklere uygun olmayabilir. çocuklarınızın gelişimini olumsuz etkileyecek içeriklerden uzak durmasını sağlayabileceğiniz filtre yazılımları bulunmaktadır, bunları kullanmanızı tavsiye ederiz. internet'in çocuklarca güvenli kullanımı konusunda bilgilendirme için: http://www.guvenliweb.org.tr/annebabakilavuz/

REKLAMI KAPAT