Pages



Ethica Sigorta A.Ş

CEMAL ERERDİ,  ACENTELER, ETHİCA SİGORTA, SİGORTA ŞİRKETLERİ.


Cemal Ererdi,geçen hafta içinde Ankara’ya gitti ve Hazine Müşteşerlığına ruhsat başvurusunda bulundu sonra Ererdi ile konuştuk ve Ethice Sigorta’nın hedeflerini oluşturulan çalışma planını sorduk.

Sigorta sektörünün önemli isimlerinden Cemal Ererdi ve Ethica Sağlık Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Murat Akdoğan ortaklığıyla kurulan Ethica Sigorta, Hazine’den sigorta ruhsatı aldı.
Başvuru sonrası kısa bir süre içinde, 12 Mayıs 2016 tarihinde ruhsatını alan Ethica sigorta ilk etapta TRAMER ve DASK gibi merkezi servis sağlayıcılar ile bağlantılarını oluşturmak için çalışmalarına start verdi. Şirket internetten başvuru yapan 1760 acente içinden çalışma prensiplerine uygun olan acentelerin seçimi tamamlandıktan sonra poliçe kesimine başlayacak. Ethica Sigorta daha önce de açıkladığı üzere sadece acenteler yolu ile hizmet veren bir sigorta şirketi olacak.

2016 Ocak ayı itibariyle kurulan, Türkiye sigortacılık sektörünün duayen isimlerinden Cemal ERERDİ’nin kurucu ve ortağı olduğu Ethica Sigorta, 27 Temmuz 2016 tarihi itibariyle sigortacılık sektöründe yerini alarak hizmet üretmeye başlamıştır.

Cemal Ererdi,ruhsat başvurusu değerlendirme sürecinin yasal süre olan üç ayı bulabileceğini anımsattı.Bu süre zarfında şirketin alt yapı çalışmalarının hızla ilerleyeceği bilgisini iletti.Şirketin insan kaynakları oluşturulurken şirket merkezinin Ataşehir Finans Merkezi’nde olacağını aktaralım.Şirket yönetimi, haziranda biteceği öngörülen binada faaliyet gösterecek.

”Öncelikli yerli sermaye ile kurulan bir şirket olarak,kararlarımızı kendimiz alacağız” değerlendirmesini yapan Cemal Ererdi, Ethica Sigorta’ya ilişkin hedefleri de şöyle özetledi;

1. Veriyi çok iyi kullanan bir şirket olacağız.Müşteri ve pazarverilerini çok iyi analiz edecek şekilde altyapı yatırımı yapıyoruz.Bu konuda çok iddialı olacağız.
2. Müşteri odaklı yeni bir program altyapısıyla acentelerimizin poliçe satışlarını kolaylaştıracağız.
3. Seçilmiş az sayıda acente ile çalışacağız. Bu acenteleri kısa sürede ciddi büyüklüğe ulaştırmayı hedefliyoruz.Acentelerimizin hızlı büyümesini sağlayacağız ve kurumsal hale getireceğiz.
4. İstanbul,Ankara,İzmir,Bursa ve Adana dışındaki illerde ”Şehir Acentesi” kavramını getireceğiz. Bu illerde tek acentemiz olacak. Bu acente, faaliyet gösterdiği ilinde, isterse ait acenteler oluşturabilecek.
5. Ana Dağıtım kanalımız acente olacak. Bankalar ve brokerlardan çok acenteler ile yoğun çalışacağız.
6. Şirket yöneticileri,faaliyete geçişin ikinci yılında şirket hissesi olarak, hissedar konumuna gelecekler.


Trafik Sigortası, Kasko Sigortası, Konut Sigortası, Zorunlu Deprem (DASK) Sigortası, İşyeri Sigortası, Ferdi Kaza Sigortası, Tamamlayıcı Sağlık Sigortası, Seyahat Sağlık Sigortası branşlarında hizmet üreten Ethica Sigorta, deneyimli yönetim kadrosu, güçlü acente dağıtım kanalı ve çağın gerektirdiği modern yazılım sistemleriyle sigortacılık sektöründe müşterilerinin hizmetinde olmanın mutluluğu yaşıyor.

Sigortacılık sektöründe 30 yıldan fazla deneyime sahip yönetim kadrosu ile “Sigortacılık bizim işimiz” diyerek, müşterilerine beklentilerin üzerinde hizmet sunmayı hedefliyor.

Selçuklu Sigorta Aracılık Hizmetleri olarak hizmet vermeye başladığı andan itibaren, resmi temsilcisi olduğumuz Ethica Sigorta’nın; Trafik Sigortası, Kasko Sigortası, Konut Sigortası, Zorunlu Deprem (DASK) Sigortası, İşyeri Sigortası, Ferdi Kaza Sigortası, Tamamlayıcı Sağlık Sigortası, Seyahat Sağlık Sigortası branşlarının tamamında hizmet vermekteyiz.

Tüm Türkiye’yi  kapsamakla birlikte İstanbul; Bakırköy, Bahçelievler, Bağcılar, Güngören, Küçükçekmece bölgesinde etkin poliçe üretimi gerçekleştirmekteyiz.

Ethica Sigorta’dan “En İyi Hizmet, En Ekonomik Maliyet” ile sigorta poliçesi almak için şimdi bizi arayın!

Telefon : 0212 554 0613 – 0533 241 4500

Şirket hakkında detaylı bilgiye http://www.ethicasigorta.com adresinden ulaşabilirsiniz.

ÖNEMLİ BİLGİ:

Şirketimiz, Genel Müdürlük ve Bölge Müdürlüklerinden fiyat teklifi vermemekte ve bu hizmeti sadece acentelerimiz kanalıyla sunmaktadır.
Ayrıca Ethica Sigorta acenteleri, başka acentelere Ethica Sigorta poliçesi düzenlememekte, sadece sigortalılara hizmet vermektedir.

Merkez Ofis

Varyap Meridian Ofis ve Otel Kat:17 Ataşehir / İstanbul
Telefon: 0216 362 99 99
Email: iletisim@ethicasigorta.com
Vergi Daire: Kozyatağı
Vergi No: 3810459153
Mersis No: 0381045915300010
KEP Adresi: ethicasigorta@hs02.kep.tr

Orta ve Kuzey Anadolu Direktörlüğü

Ufuk Üniversitesi Caddesi, Arma Kule, Kat:7 Bağımsız Bölge No:15-16 Çukurambar / Ankara
Telefon: 0312 666 90 90
Email: oka.direktorluk@ethicasigorta.com

Batı ve Kuzeybatı Anadolu Direktörlüğü

Mansuroğlu Mahallesi Ankara Caddesi No:81 Kat:6 Bağımsız Bölge No:31-32 Bayraklı / İzmir
Telefon: 0232 966 90 90
Email: bkb.direktorluk@ethicasigorta.com

Akdeniz ve Güney Anadolu Direktörlüğü

Kurtuluş Mahallesi 64019 Sokak No:32 Pakyürek İş Merkezi Kat:4 D:4 Seyhan / Adana
Telefon: 0322 422 90 90
Email: aga.direktorluk@ethicasigorta.com

Cemal Ererdi’nin Kurucusu ve Ortağı olduğu Ethica Sigorta, çalışan başvurusunun yanı sıra acentelik başvurularını almaya başladı. Şirkete kısa sürede binlerce başvurunun yapıldığı iddia ediliyor. 

0 yorum:

Yorum Gönder

Yasal Uyarı: Sitemiz, hukuka, yasalara, telif haklarına ve kişilik haklarına saygılı olmayı amaç edinmiştir. Sitemiz, 5651 sayılı yasada tanımlanan yer sağlayıcı olarak hizmet vermektedir. İlgili yasaya göre, site yönetiminin hukuka aykırı içerikleri kontrol etme yükümlülüğü yoktur. Bu sebeple, sitemiz uyar ve kaldır prensibini benimsemiştir. Telif hakkına konu olan eserlerin yasal olmayan bir biçimde paylaşıldığını ve yasal haklarının çiğnendiğini düşünen hak sahipleri veya meslek birlikleri, ozkan@mail.nu ;mail adresinden bize ulaşabilirler. Buraya ulaşan talep ve şikayetler tarafımızdan incelenecek, şikayet yerinde görüldüğü takdirde ihlal olduğu düşünülen içerikler sitemizden kaldırılacaktır. Sitemizde yapılan her türlü yorumdan yorumu yapan kişi yada kişiler sorumludur. Yapılan yorumlardaki suçlamalardan ve asılsız haberlerden sitemiz sorumlu tutulamaz. Belirtilen tarzda yorumlar tarafımıza bildirildiği taktirde siteden silinecektir. yeni sözlük içeriği önceden kontrol edilmiyor olması nedeniyle 18 yaşından küçüklere uygun olmayabilir. çocuklarınızın gelişimini olumsuz etkileyecek içeriklerden uzak durmasını sağlayabileceğiniz filtre yazılımları bulunmaktadır, bunları kullanmanızı tavsiye ederiz. internet'in çocuklarca güvenli kullanımı konusunda bilgilendirme için: http://www.guvenliweb.org.tr/annebabakilavuz/

REKLAMI KAPAT