Pages



Halk Sigorta

Halk Sigorta, 1958 yılında Halk Bankası A.Ş. ve esnaf katılımı ile kurulan, Türkiye’nin ilk kooperatif şirketidir. Sigorta sektöründe en önemli 20 şirket arasında yer alan Halk Sigorta, hizmet verdiği bireysel sigortalar, kurumsal sigortalar, sorumluluk sigortaları, devlet destekli tarım ve hayvan hayat sigortaları alanlarında 2012 yılında 380 milyon TL’nin üzerinde prim üretti.


Sigorta Branşları

Halk Sigorta’nın bireysel sigortalar alanında hizmet verdiği branşlar; kasko sigortası, konut sigortası, zorunlu trafik sigortası, zorunlu deprem sigortası, ferdi kaza sigortası, özel sağlık sigortası, eğitim sigortası, işsizlik sigortası, kritik hastalıklar sigortası, seyahat sigortası ve zorunlu koltuk ferdi kaza sigortası.
Kurumsal sigortalar alanında ise işyeri sigortası, yat ve tekne sigortası, yangın sigortası, inşaat sigortası, cihaz sigortası, nakliyat sigortası ve mali mesuliyet sigortası gibi ürünler sunuluyor.

Halk Sigorta Satış Kanalları

Halk Sigorta ürünlerinin satışı Halk Sigorta acentelerinden, sigorta brokerlerinden veya Halk Bankası şubelerinden gerçekleştirilebiliyor. Halk Sigorta 8 bölge müdürlüğü, 1336 acentesi ve çağrı merkezi ile nakliyat, yangın, kaza, mühendislik, tarım ve sağlık gibi pek çok sigorta branşında faaliyet gösteriyor.

0 yorum:

Yorum Gönder

Yasal Uyarı: Sitemiz, hukuka, yasalara, telif haklarına ve kişilik haklarına saygılı olmayı amaç edinmiştir. Sitemiz, 5651 sayılı yasada tanımlanan yer sağlayıcı olarak hizmet vermektedir. İlgili yasaya göre, site yönetiminin hukuka aykırı içerikleri kontrol etme yükümlülüğü yoktur. Bu sebeple, sitemiz uyar ve kaldır prensibini benimsemiştir. Telif hakkına konu olan eserlerin yasal olmayan bir biçimde paylaşıldığını ve yasal haklarının çiğnendiğini düşünen hak sahipleri veya meslek birlikleri, ozkan@mail.nu ;mail adresinden bize ulaşabilirler. Buraya ulaşan talep ve şikayetler tarafımızdan incelenecek, şikayet yerinde görüldüğü takdirde ihlal olduğu düşünülen içerikler sitemizden kaldırılacaktır. Sitemizde yapılan her türlü yorumdan yorumu yapan kişi yada kişiler sorumludur. Yapılan yorumlardaki suçlamalardan ve asılsız haberlerden sitemiz sorumlu tutulamaz. Belirtilen tarzda yorumlar tarafımıza bildirildiği taktirde siteden silinecektir. yeni sözlük içeriği önceden kontrol edilmiyor olması nedeniyle 18 yaşından küçüklere uygun olmayabilir. çocuklarınızın gelişimini olumsuz etkileyecek içeriklerden uzak durmasını sağlayabileceğiniz filtre yazılımları bulunmaktadır, bunları kullanmanızı tavsiye ederiz. internet'in çocuklarca güvenli kullanımı konusunda bilgilendirme için: http://www.guvenliweb.org.tr/annebabakilavuz/

REKLAMI KAPAT