Pages



İkinci El Araç Alırken Dikkat Edilmesi Gerekenler

Alım Satın sezonu yaklaştığında harektetlenen sektörlerin başında turizm gelirken bunu ikinci el oto alım satım sektörü takip eder. Bu dönemde vatandaşlar tatillerini geçirmek veya memleketlerine gitmek için araç alır bu sebeple fiyatlar biraz yükselir. Şimdi ikinci el oto alacak vatandaşlarımız için otomobil alırken dikkat etmesi gereken bazı konuları aktarım.

Araç Yürüyen Aksamı
Bu parçalar arcın yol tutuşundan güvenli seyir için gerekli tüm fonksiyonlarını içerir. Tekerleklerinden fren disk ve balatalarına direksyon kutusundan vites kutusuna herşey bu kategoride değerlendirilir. Ve işin ince detayları da bu kısımdadır. Bu yüzden aracınızı almadan uzman bir servis muayenesinden geçirmenizde fayda var. Ayrıca aracınızı aldıktan sonra da tekrar bakımını yaptırmanızı şiddetle öneririz. Tüm bunların dışında aracı almadan yeni hizmete giren Tramer sorgusu sisteminden aracın plakası ile kaza kaydını öğrenebilir. Ve kayıtlı hasarlarından haberdar olabilirsiniz.
Ana Gövde Ve Şase 

Aracın daha çok görünüşü ile ilgili kısımı bu kısımdır burada herhangi bir darbe oluşu aracın sürüş güvenliğini etkilemez ancak görünüş ve kasa ömrünü kısaltıcı negatif sonuçları vardır. Şase de boya olup olmadığını bu iş için tasarlanmış elektronik ölçme cihazları ile ölçebilir veya ek noktalarında ki kabarık boya noktalarına bakabilirsiniz. Ayrca araç altı sac kapağını da kontrol etmeniz gerekir. Yine Tramer sorgusu sonuçlarına göre aracın hasar aldığı tarafında değişen parçası var mı bakabilirsiniz.

0 yorum:

Yorum Gönder

Yasal Uyarı: Sitemiz, hukuka, yasalara, telif haklarına ve kişilik haklarına saygılı olmayı amaç edinmiştir. Sitemiz, 5651 sayılı yasada tanımlanan yer sağlayıcı olarak hizmet vermektedir. İlgili yasaya göre, site yönetiminin hukuka aykırı içerikleri kontrol etme yükümlülüğü yoktur. Bu sebeple, sitemiz uyar ve kaldır prensibini benimsemiştir. Telif hakkına konu olan eserlerin yasal olmayan bir biçimde paylaşıldığını ve yasal haklarının çiğnendiğini düşünen hak sahipleri veya meslek birlikleri, ozkan@mail.nu ;mail adresinden bize ulaşabilirler. Buraya ulaşan talep ve şikayetler tarafımızdan incelenecek, şikayet yerinde görüldüğü takdirde ihlal olduğu düşünülen içerikler sitemizden kaldırılacaktır. Sitemizde yapılan her türlü yorumdan yorumu yapan kişi yada kişiler sorumludur. Yapılan yorumlardaki suçlamalardan ve asılsız haberlerden sitemiz sorumlu tutulamaz. Belirtilen tarzda yorumlar tarafımıza bildirildiği taktirde siteden silinecektir. yeni sözlük içeriği önceden kontrol edilmiyor olması nedeniyle 18 yaşından küçüklere uygun olmayabilir. çocuklarınızın gelişimini olumsuz etkileyecek içeriklerden uzak durmasını sağlayabileceğiniz filtre yazılımları bulunmaktadır, bunları kullanmanızı tavsiye ederiz. internet'in çocuklarca güvenli kullanımı konusunda bilgilendirme için: http://www.guvenliweb.org.tr/annebabakilavuz/

REKLAMI KAPAT