Pages



Sigorta ve kasko fiyatları 1 yılda ne kadar arttı?

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) verilerine göre, enflasyon sepetinde yer alan sigorta hizmetlerinin fiyatları son 1 yılda çeşitli oranlarda arttı. Sigorta türlerinde son 1 yılda en fazla fiyat artışı kasko ve zorunlu trafik sigortasında yaşandı.

Özel Güvenlik Zorunlu Mali Sorumluluk Sigortası nedir?


Bu sigorta ile, istihdam edilen özel güvenlik görevlilerinin, özel güvenlik hizmetine dair mevzuat çerçevesindeki görevlerini yerine getirmeleri sırasında üçüncü şahıslara verecekleri zararlar teminat altına alınmaktadır.
Bu sigorta, sigorta ettirenin, sigorta konusu olaylar sonucunda kendisine yöneltilebilecek haksız taleplere karşı savunmasını da temin eder.

Güneş Sigorta'dan Yeşil Kasko!

Sektörün lider kuruluşlarından biri olan Güneş Sigorta, yenilikçi ve müşteri odaklı hizmet anlayışıyla sektör standartlarının ve toplumumuzdaki sigorta bilincinin gelişmesine katkıda bulunmaya devam ediyor. Güneş Sigorta, Türk sigorta sektöründe bir ilki gerçekleştirerek oluşturduğu kasko paketi  Yeşil Kasko ile elektrikli araçlara yüzde 100 güvence sağlıyor.
Yasal Uyarı: Sitemiz, hukuka, yasalara, telif haklarına ve kişilik haklarına saygılı olmayı amaç edinmiştir. Sitemiz, 5651 sayılı yasada tanımlanan yer sağlayıcı olarak hizmet vermektedir. İlgili yasaya göre, site yönetiminin hukuka aykırı içerikleri kontrol etme yükümlülüğü yoktur. Bu sebeple, sitemiz uyar ve kaldır prensibini benimsemiştir. Telif hakkına konu olan eserlerin yasal olmayan bir biçimde paylaşıldığını ve yasal haklarının çiğnendiğini düşünen hak sahipleri veya meslek birlikleri, ozkan@mail.nu ;mail adresinden bize ulaşabilirler. Buraya ulaşan talep ve şikayetler tarafımızdan incelenecek, şikayet yerinde görüldüğü takdirde ihlal olduğu düşünülen içerikler sitemizden kaldırılacaktır. Sitemizde yapılan her türlü yorumdan yorumu yapan kişi yada kişiler sorumludur. Yapılan yorumlardaki suçlamalardan ve asılsız haberlerden sitemiz sorumlu tutulamaz. Belirtilen tarzda yorumlar tarafımıza bildirildiği taktirde siteden silinecektir. yeni sözlük içeriği önceden kontrol edilmiyor olması nedeniyle 18 yaşından küçüklere uygun olmayabilir. çocuklarınızın gelişimini olumsuz etkileyecek içeriklerden uzak durmasını sağlayabileceğiniz filtre yazılımları bulunmaktadır, bunları kullanmanızı tavsiye ederiz. internet'in çocuklarca güvenli kullanımı konusunda bilgilendirme için: http://www.guvenliweb.org.tr/annebabakilavuz/

REKLAMI KAPAT